Contact 

AB Brabant heeft vier regiokantoren in Noord-Brabant. Dat is in Hoogeloon, Deurne, Uden en Etten-Leur. Op deze regiokantoren kun je je als werkzoekende inschrijven. Als ondernemer kun je daar je personeelsaanvragen (vacatures) melden. De aanvragen voor specifiek bedrijfsverzorgers of serviceteammedewerkers worden rechtstreeks gemeld op ons hoofdkantoor in Best. Daar zit de afdeling Planning, Personeelszaken, Salarisadministratie, Crediteuren administratie en Marketing & Communicatie.

Contactformulier

Heb je een vraag? Dan kun je hieronder gebruikmaken van ons digitale contactformulier. Je kunt ons ook bellen. We zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 8:30 - 17:00 uur. Dubbelklik op het kantoor van jouw keuze voor de contactgegevens:

Regionale spreiding

Door de regionale spreiding zijn we goed in staat om snel te schakelen wanneer we een opdracht binnen krijgen van een agrarische ondernemer. Ook wanneer er een goede kandidaat zich bij ons komt inschrijven, kunnen we deze arbeidskracht direct aanbieden aan bedrijven in de regio.