Contact 

AB Brabant heeft vier locaties waar je je als werkzoekende kunt inschrijven. Dit is op ons regiokantoor in Hoogeloon, Deurne, Uden en Etten-Leur. Op deze regiokantoren komen ook de aanvragen binnen van bedrijven voor de inzet van personeel. In Best zit ons hoofdkantoor. Daar komen op de afdeling Planning rechtstreeks de aanvragen binnen voor de inzet van bedrijfsverzorgers en serviceteam medewerkers. Op het hoofdkantoor zijn tevens de afdeling Personeelszaken, Salarisadministratie, Crediteurenadministratie en Marketing & communicatie te vinden.

Contactformulier

Heb je een vraag? Of wil je als ondernemer een aanvraag doen voor personeel? Dan kun je hieronder gebruikmaken van ons digitale contactformulier. Dit contactformulier verschijnt zodra je op één van onze kantooradressen hieronder klikt. Zodra het ingevulde formulier bij ons binnen is, nemen wij contact op.

Hoogeloon
Deurne
Etten-Leur
Uden
Best

Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen tijdens kantooruren.

Regionale spreiding

Door de regionale spreiding zijn we goed in staat om snel te schakelen wanneer we een opdracht binnen krijgen van een agrarische ondernemer. Ook wanneer er een goede kandidaat zich bij ons komt inschrijven, kunnen we deze arbeidskracht direct aanbieden aan bedrijven in de regio.