Ik zoek personeel

Wanneer u op zoek bent naar personeel, bent u bij AB Brabant op het juiste adres. Zowel voor vast als flexibel personeel. Van de inzet van één uitzendkracht tot en met de inzet van een heel serviceteam. 

Uitzendkracht 

AB Brabant beschikt over vakkundige uitzendkrachten, die inzetbaar zijn voor werk in de agrarische sector, boomkwekerij, groenvoorziening, tuinbouw, hovenierssector, bouw, GWW, logistiek, productie. Onze uitzendkrachten hebben passie voor hun werk en leveren goed werk af.  Meer informatie over de mogelijkheden van inzet van personeel vindt u bij onze diensten.

Agrarische uitzendkracht of bedrijfsverzorger

Heeft u een agrarisch bedrijf, dan kunt u ervoor kiezen om een agrarische uitzendkracht in te zetten. Onze agrarische arbeidskrachten zijn vakkundig en ervaren. Speciaal voor agrarische bedrijven in de dierhouderij hebben wij ook bedrijfsverzorgers in dienst. Deze bedrijfsverzorgers kunnen op uw bedrijf specifieke agri werkzaamheden uitvoeren. Ook kan een bedrijfsverzorger tijdelijk het bedrijf van u overnemen, wanneer u ziek wordt of tijdelijk arbeidsongeschikt. U bent in goede handen!  De keuze voor agrarisch personeel hangt af van de arbeidsbehoefte op uw bedrijf. De planning bekijkt samen met u welke arbeidskracht voor uw bedrijf nodig is. Voor de directe aanvraag van een bedrijfsverzorger, ga naar: Hulpaanvraag.

Service-team medewerkers

AB Brabant heeft service teams die inzetbaar zijn voor routinematige werkzaamheden. Deze uitzendkrachten worden ingezet bij bedrijven in de agrarische sector: in de dierhouderij en bij glastuinbouwbedrijven, maar ook bij boomkwekerijen. Elk serviceteam bestaat uit uitzendkrachten, die goed op elkaar zijn ingespeeld en samen de klus voor u klaren.

  • Bij een varkensbedrijf varieëren de werkzaamheden van het behandelen van biggen tot en met het reinigen van afdelingen.
  • Bij een melkveebedrijf kan het service team de kuil bloot maken of de melkstal een extra schoonmaakronde geven. Ook hebben wij uitstekende service melkers, die voor u een melkbeurt kunnen overnemen bijvoorbeeld in de avond of in het weekend.
  • Bovendien beschikken wij over service team medewerkers, die in de glastuinbouw en boomkwekerij worden ingezet voor het wieden van onkruid, snoeien, sorteer werkzaamheden, opper werkzaamheden en het ruimen van de kas. 

Aanvraagformulier personeel

U kunt direct een aanvraag doen voor personeel. Vul het digitale aanvraagformulier in en uw aanvraag wordt in behandeling genomen. Klik hiervoor op het regiokantoor bij u in de buurt: 
   Hoogeloon      Deurne      Etten-Leur      Uden   

Onze vier regiokantoren en het hoofdkantoor in Best