Over AB Brabant 

AB Brabant is al 50 jaar sterk in de arbeidsbemiddeling. Wij leveren vakkundig personeel aan bedrijven voor korte of langere duur. Deze flexibiliteit geeft bedrijven de kans om eenvoudig op- en af te schakelen in personeelsomvang. Uitzendkrachten biedt het de mogelijkheid om werkervaring op te doen. Naast uitzenden bieden wij ook andere diensten aan. Zo vindt u alle personeelsdiensten onder één dak. Ontdek onze fullservice formule!

AB Brabant biedt de volgende personeelsdiensten aan: uitzenden, payroll en werving & selectie. Daarnaast bieden wij een aantal specialistische diensten aan gericht op de agrarische sector. Wij beschikken over een groot netwerk van bedrijven en uitzendkrachten werkzaam in de agrarische sector, tuinbouw-, boomkwekerij-, groenvoorziening-, bouw-, GWW-, logistiek-, productie- en schoonmaaksector. De uitzendkrachten die via ons aan het werk gaan, zijn gemotiveerd en verstaan hun vak.  Door onze pragmatische aanpak en kennis van de regionale arbeidsmarkt weten we de juiste match te maken tussen werkgever en uitzendkracht.

Dichtbij en vertrouwd 

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé personeelsvoorziener van Noord-Brabant en Noord- en Midden-Limburg. Met vier regiokantoren in Uden, Deurne, Hoogeloon en Etten-Leur zijn we goed bereikbaar voor werkgevers en uitzendkrachten en kunnen we snel schakelen.  Ontdek hoe onze succesformule voor u werkt! Bent u werkgever? Bekijk dan hier onze diensten. Ben je op zoek naar werk? Bekijk dan hier onze vacatures.

 

 

Zoek een baan
Maximaal aantal kilometers vanaf opgegeven locatie