Interne vacatures 

AB Brabant Uitzendbureau is specialist in uitzendwerk en vaste banen. Wij bemiddelen personeel voor bedrijven die actief zijn in de agrarische sector, (glas)tuinbouw, groenvoorziening, boomkwekerij, GWW, bouw, logistiek en productie. 

In de markt staan wij bekend om onze vakkennis en kennis van de regionale arbeidsmarkt. Ondernemers in Noord-Brabant weten ons goed te vinden! Bovendien zetten wij ervaren, vakkundige arbeidskrachten in die van aanpakken weten. Deze werkhouding past goed bij de sectoren die wij bedienen! Met vier regiokantoren in Uden, Deurne, Hoogeloon en Etten-Leur zijn we goed bereikbaar voor ondernemers èn werkzoekenden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Best.

Onze bedrijfscultuur

Bij AB Brabant werken gemotiveerde en betrokken medewerkers. Onderling heerst er een informele en collegiale sfeer. Wij stimuleren persoonlijke initiatieven en je krijgt alle ruimte om je functie uit te oefenen op een manier die bij jou past. Zelfstandigheid en zelfinitiatief worden zeer gewaardeerd. Onze medewerkers hebben een ondernemende persoonlijkheid, werken proactief en zien kansen in de markt. We vragen van onze medewerkers dat ze een praktische werkhouding hebben en snel kunnen schakelen wanneer dat nodig is. Ze zijn oplossings- en klantgericht en bovendien stressbestendig. In de hectiek die het werk soms met zich mee brengt, zijn onze medewerkers goed in staat om prioriteiten te stellen.

Wat heeft AB Brabant te bieden?

Wij bieden onze medewerkers een werkomgeving waar een hands-on cultuur centraal staat. Waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling met een marktconform salaris plus een compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Arbeidsvoorwaarden 

  • 26 vakantiedagen
  • 8% vakantietoeslag
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Bonusregeling voor vriendenactie
  • Goede pensioenregeling
  • Collectieve zorgverzekering
  • Korting op je verzekeringen

Past dit bedrijfsprofiel bij jou? Bekijk dan onze interne vactures in de rechterkolom op deze pagina.  

 

 

 

Interne vacatures
Bekijk hier de laatste vacatures.
Geen vacatures gevonden.
» Bekijk alle vacatures

vacature AB Brabant