Praktijkgerichte trainingen varkenshouderij

AB Brabant is opleidingspartner van Varkens.nl en dit houdt in dat we een inhoudelijke bijdrage leveren aan de Kennissessies varkenshouderij. Deze kennissessies zijn een initiatief van VarkensNET, KPV en AgroVision. Elke maand staat er een ander onderwerp centraal, waarbij experts hun kennis overdragen aan medewerkers, varkenshouders en bedrijfsleiders. De leerlocatie in Noord-Brabant zijn bij fam. van der Meijden in Oirschot, fam. van Duijnhoven in Oss en bij VIC in Sterksel. AB Brabant mag de kennissessie aan relaties en medewerkers aanbieden met korting!  

1. Kennissessie Biggenopfok Gezondheid 

Spenen is voor biggen een grote verandering. Dat kan problemen geven met de (darm) gezondheid en het (bijt)gedrag. Wat kun je allemaal doen om ervoor te zorgen dat toch alle biggen goed door de speendip komen en als gezonde kwaliteitsbig de hele opfokperiode doorlopen? En wat kun je doen met voeding, gezondheid en gedrag? Dit komt allemaal tijdens de kennissessie in juli an de orde. Met bruikbare tips en trics!

 • Kennissessie bestemd voor varkenshouders en bedrijfsleiders
  Dinsdag 11 juli van 16:00 - 21:00 uur. Locatie: VIC, Vlaamseweg 17, Sterksel

 • Kennissessie bestemd voor medewerkers
  Maandag 10 juli van 16:00 - 21:00 uur. Locatie: VIC, Vlaamseweg 17, Sterksel

Aanmeldprocedure 

 • Ga naar www.varkens.nl/kenniskalender 
 • Kies de kennissessie van jouw voorkeur.
 • Klik op de gele knop 'Bekijk kennissessie'.
 • Scroll met je muis naar beneden tot je bij 'inschrijfformulier' bent. 
 • Vul je gegevens in. Vink aan dat je een relatie/medewerker van AB Brabant bent. 

AB Brabant = korting krijgen

Als opleidingspartner van Varkens.nl mag AB Brabant de kennissessie met korting aanbieden. Om hiervoor in aanmerking te komen, dien je in het inschrijfformulier aan te geven dat je via AB Brabant werkzaam bent of een zakelijke relatie bent van AB Brabant. Dit in verband met de correcte afhandeling van de financiële administratie. 

2. TOPsessie varkenshouderij

Naast kennissessies organiseert Varkens.nl ook TOPsessies voor agrarisch ondernemers en bedrijfsleiders. Voor meer info, klik hier: Topsessie  ‘Leiderschap en teamwork’