AB Brabant Groep B.V.

AB Brabant is in de loop der jaren uitgegroeid tot AB Brabant Groep B.V. met verschillende bedrijfsonderdelen, te weten AB Brabant Bedrijfsverzorging, AB Brabant Detachering, AB Brabant Uitzendorganisatie en Pitt Payroll. Met vier regiokantoren kunnen we als Brabantse werkgever van tijdelijk personeel goed inspelen op de regionale ontwikkelingen in de markt. Dit komt opdrachtgevers én arbeidskrachten ten goede! Onze regiokantoren zijn gevestigd in Etten-Leur, Hoogeloon, Deurne en Uden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Best.

Van oorsprong is AB Brabant een vereniging met leden. Dit zijn agrarisch ondernemers die een lidmaatschap bij ons hebben afgesloten. Met dit lidmaatschap garandeert AB Brabant passende personeelsvervanging bij tijdelijke ziekte/uitval van de agrarisch ondernemer of één van zijn personeelsleden.

Tegenwoordig bemiddelen wij naast agrarisch personeel ook flexibel inzetbare, vakbekwame medewerkers voor andere sectoren: boomkwekerij, (glas)tuinbouw, groenvoorziening, grond-, weg- en waterbouw (GWW), bouw, productie en logistiek.