Onze kernwaarden

Verbindend

AB Brabant is betrokken bij haar opdrachtgevers en bij haar arbeidskrachten. Als arbeidsbemiddelaar ben je de verbindende schakel tussen de werkgever en de werknemer. Wij doen ons uiterste best om een passende baan te vinden voor een arbeidskracht bij één van onze opdrachtgevers.

Vakkennis

AB Brabant bemiddelt arbeidskrachten met passie voor hun werk en met affiniteit voor de sector. Deze arbeidskrachten zorgen ervoor dat het werk bij de opdrachtgever op een juiste wijze wordt uitgevoerd. Om een goede match te maken, vraagt van ons als organisatie om kennis van zaken te hebben en uit te blinken in
wat we doen. We hebben daarom medewerkers in dienst met relevante kennis en ervaring in de agrarische sectoren en aanverwante sectoren. 

Ondernemend

Onze opdrachtgevers zijn ondernemers. Zij zien volop kansen in hun branche. AB Brabant sluit daar graag op aan. Ook wij zien volop kansen in de markt en willen die kansen samen met u verzilveren. Wel onderbouwd, rekening houdend met de mogelijke consequenties. Vooruitstrevend, om samen naar een win-win situatie toe te werken. 

Klantgericht

Voor AB Brabant is elke opdrachtgever speciaal. Op basis van onze kennis en ervaring kunnen we een dienstverleningspakket bieden, waar een ieder zich in kan vinden. Ook staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Afspraak = afspraak dat is bij ons een groot goed. Wij zorgen dat het goed geregeld is. Lukt het ons niet om een afspraak na te komen, dan melden we dat vooraf, met opgaaf van reden. Wij zorgen dan alsnog voor een goed werkbare, alternatieve oplossing.