Nieuwsbrieven

AB Brabant maakt twee nieuwsbrieven. Eén nieuwbrief is bestemd voor onze leden en de andere nieuwsbrief is bestemd voor onze medewerkers. Deze nieuwsbrieven werden voorheen per post verzonden. In 2016 zijn wij geleidelijk overgestapt van een papieren naar een digitale versie van onze nieuwsbrieven. Deze digitale nieuwsbrief verzenden wij per mail. 

Nieuwsbrief leden

In de nieuwsbrief bestemd voor onze leden staat nieuws over de agrarische sector en vind je meer informatie over onze diensten. Ook staat er een evenementenkalender in met de evenementen waar wij als organisatie aan deelnemen. Bovendien staan er interviews in met agrarisch ondernemers.  

Aangezien 2016 een overgangsjaar is geweest, hebben wij tot voor kort nog een papieren versie naar een aantal leden gestuurd van wie we nog geen e-mailadres in ons adresbestand hadden staan. Inmiddels is aan hen het verzoek gedaan om alsnog een e-mailadres op te geven, zodat we in 2017 aan iedereen de digitale nieuwsbrief kunnen gaan sturen. Er zullen in 2017 geen papieren nieuwsbrieven meer gemaakt worden. Hieronder staat de digitale nieuwsbrief van december 2016.

Digitale nieuwsbrief leden, december 2016

Personeelskrant

In deze nieuwsbrief staan onze medewerkers centraal. De personeelskrant bevat nieuws over de arbeidsmarkt en je vind er interviews met medewerkers. De personeelskrant wordt tegenwoordig alleen nog digitaal per e-mail verzonden. In december 2016 is de laatste personeelskrant van 2016 verzonden naar onze medewerkers. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar: info@abbrabant.nl en je ontvangt een actuele versie van onze personeelskrant. Om een indruk te krijgen van de onderwerpen, hebben we hieronder een link geplaatst.

Digitale personeelskrant, december 2016