AB Brabant Uitzendbureau 

AB Brabant is een professionele aanbieder van personeelsdiensten en is ruim 50 jaar actief in de arbeidsbemiddeling! Wij hebben een schat aan kennis en ervaring opgebouwd over de arbeidsmarkt in Noord-Brabant. Ooit ontstaan uit de behoefte aan vakkundig en flexibel personeel in de agrarische sector, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een gespecialiseerd uitzendbureau voor diverse sectoren en bieden we een groot palet aan personeelsdiensten aan. 

Alles goed geregeld

Met kennis van de regionale arbeidsmarkt heeft intermediair AB Brabant aandacht voor werkgever èn werknemer. Niet voor niets zijn wij ruim 50 jaar sterk in de arbeidsbemiddeling! Bij AB Brabant besteden we bovendien aandacht aan kwaliteit en veiligheid. Zo zijn wij in het bezit van het VCU-certificaat 'Veiligheid en Gezondheidsbeheersysteem' en beschikken we over het ABU keurmerk. Daarmee voldoen we aan strenge eisen op het gebied van veiligheid op de werkvloer, gedragsregels, arbeidsvoorwaarden en afdracht van sociale premies. Kortom, bij AB Brabant is alles goed geregeld!

Samen ondernemen met AB Brabant

Welk personeelsvraagstuk er ook speelt op uw bedrijf, wij doen er alles aan om het goed voor u te organiseren. Dankzij onze kennis en ervaring kunt u rekenen op de juiste ondersteuning! Wij bieden de volgende personeelsdiensten aan: uitzenden, payrollen, werving & selectie en advies. Bovendien beschikken wij over een aantal diensten, die speciaal zijn gericht op de agrarische sector, zoals bedrijfsverzorging, serviceteams, klauwverzorging, praktijkmanagement en veescheren. Kortom: met AB Brabant bent u in goede handen! 

Diensten

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar onze dienstenkaart