Vacatures geitenhouderij

Van origine is AB Brabant actief als uitzendbureau in de agrarische sector. Wij hebben regelmatig vacatures in de geitenhouderij. De werkzaamheden bestaan uit het melken van de geiten of meehelpen in de kraamstal. Ben je geïnteresseerd in een vacature in de geitenhouderij? Bij AB Brabant kun je meteen aan de slag. Bekijk onze vacatures geitenhouderij!

Medewerker geitenhouderij

Heb je affiniteit met de agrarische sector en zou je graag voor een paar uur per dag in de geitenhouderij aan het werk gaan? Solliciteer dan bij AB Brabant! Als melker word je ingezet bij verschillende geitenbedrijven. Wij proberen altijd vaste melkadressen voor je te regelen. Ook kun je bij een geitenhouderij als medewerker kraamstal aan de slag. Je helpt dan mee tijdens de lammerpiek op het bedrijf. Wanneer je zeer ervaren bent, kun je als bedrijfsleider aan de slag. Je werkt dan mee op het bedrijf en stuurt de andere medewerkers in de geitenhouderij aan.  

Aan het werk bij AB Brabant

Wij hebben regelmatig vacatures in de geitenhouderij. Soms is dit voor korte tijd, maar vaak ook voor een langere periode. Als de opdracht stopt, ga je bij een ander agrarisch bedrijf aan het werk. Het komt ook voor, dat je na verloop van tijd een vast dienstverband krijgt aangeboden.

Functies in de geitenhouderij:

  • medewerker geitenhouderij 
  • medewerker kraamstal
  • bedrijfsleider geitenhouderij

 Bekijk de rechterkolom op deze pagina voor actuele vacatures in de geitenhouderij!

Geitenhouderij vacatures
Bekijk hier de laatste vacatures.
» Bekijk alle vacatures