Vacatures pluimveehouderij

Van origine is AB Brabant een agrarisch uitzendbureau. Wij hebben regelmatig vacatures in de pluimveehouderij. AB Brabant voorziet agrarische bedrijven al 50 jaar van flexibel en vakkundig personeel. Onze bedrijfsverzorgers en uitzendkrachten hebben affiniteit met de pluimveesector en weten van aanpakken! Binnen de pluimveehouderij hebben we vacatures bij de leghennen en bij de vleeskuikens. 

Medewerker pluimveehouderij

Heb je affiniteit met de agrarische sector, solliciteer dan op een vacature bij een pluimveehouderij! Bij AB Brabant hebben we werk bij verschillende pluimveebedrijven. We zullen altijd proberen om vaste werkadressen voor je te regelen.

Functies binnen de pluimveehouderij

De werkzaamheden in de pluimveehouderij zijn afwisselend en zijn soms voor een korte, maar vaak ook voor een langere periode. Het komt bovendien regelmatig voor dat je na verloop van tijd een vast dienstverband krijgt aangeboden bij het pluimveebedrijf waar je werkzaam bent. 

Functies waarvan wij regelmatig vacatures ontvangen:

  • medewerker pluimveehouderij 
  • medewerker vleeskuikens
  • bedrijfsleider pluimveehouderij

 Bekijk in de rechterkolom onze actuele vacatures in de pluimvee!

Landbouwdagen intensieve veehouderij (LIV)

Elk jaar wordt in de Evenementenhal in Venray de LIV georganiseerd. De LIV staat voor 'landbouwdagen intensieve veehouderij' en is het trefpunt voor de varkenshouderij, pluimveehouderij en kalverhouderij. In 2017 wordt de beurs georganiseerd van 14 t/m 16 maart. De beurs is dagelijks geopend van 13:00 - 22:00 uur.  AB Brabant heeft een stand op deze beurs. Je bent van harte welkom!

Pluimveehouderij vacatures
Bekijk hier de laatste vacatures.
» Bekijk alle vacatures