Vacatures fruitteelt

De vacatures in de fruitteelt bestaan hoofdzakelijk uit de teelt van appel, peer en aardbei. Op beperkte schaal is er ook teelt van kersen, frambozen, bessen, bramen en pruimen. De fruitpluk is voor de meeste fruitteeltbedrijven een periode van hectiek en hard werken. Dan zijn er veel vacatures en meer flexibele uitzendkrachten nodig om het werk in de fruitteelt gedaan te krijgen! AB Brabant werkt nauw samen met fruittelers. Elk seizoen krijgen wij veel vacatures van bedrijven in de fruitteelt. Dit zijn voornamelijk vacatures voor teeltmedewerkers, die kunnen helpen bij het plukken en sorteren van fruit. 

Afwisselende opdrachten in de fruitteelt

Als uitzendkracht bij AB Brabant kun je aan het werk voor een korte of langere tijd bij één of meerdere opdrachtgevers in de fruitteelt. Zo werk je aan verschillende opdrachten en doe je kennis en ervaring op. Tijdens het seizoen kun je op meerdere fruitteelt bedrijven aan de slag. We nemen samen de vacatures in de fruitteelt met je door en kijken voor een passende match.

Functies in de fruitteelt

Regelmatig krijgt AB Brabant deze vacatures binnen:

  • medewerker fruitteelt
  • teeltmedewerker
  • meewerkend voorman fruitteelt

Het plukseizoen start vaak begin zomer en loopt door tot en met de herfst. Wil je ook aan de slag in de fruitteelt? Bekijk in de rechterkolom of er op dit moment actuele vacatures zijn in de fruitteelt! 

 

Bekijk hier de laatste vacatures.
Geen vacatures gevonden.
» Bekijk alle vacatures