GEZOCHT!

Leerbedrijven: inwerken nieuwe medewerkers

AB Brabant pakt het personeelstekort in de dierhouderij aan. Dit doen we onder meer door de inzet van vakkundige Poolse medewerkers. Om dit aantal vakkundige medewerkers te vergroten, zijn wij op zoek naar ondernemers, die op hun bedrijf ruimte willen bieden aan praktijklessen.

Doel van het leerbedrijf

AB Brabant is op zoek naar varkensbedrijven en melkveebedrijven, die nieuwe medewerkers willen testen op hun vakkennis en hen het vak willen leren.  Met behulp van onze checklist kunt u deze nieuwe medewerker inwerken op het juiste niveau. Onze voorkeur gaat uit naar een bedrijf waar al een Poolse medewerker werkzaam is en die het leuk vindt om zijn vaardigheden over te dragen. 

Checklist

Om ervoor te zorgen dat de nieuwe medewerker het vak goed onder de knie krijgt, hebben wij een checklist met opleidingseisen opgesteld. Wanneer de nieuwe medewerker aan deze eisen voldoet, is hij/zij inzetbaar op uw bedrijf en eventueel op andere bedrijven. Een win-win situatie! De volledige Checklisten vindt u hieronder opgesteld. Door op de link te klikken, verschijnt het document linksonder in beeld.

Contact voor leerbedrijven

Heeft u nog vragen over ons initiatief? Of wilt u als bedrijf deelnemen?
Neemt u dan contact op met onze relatiebeheerder:
Arjen de Wit T. (0411) 612080
of stuurt u een mailtje planning@abbrabant.nl.